klik saya

Friday, June 19, 2009

Baby stroller



Sekarang ni, kami banyak survey baby stroller. Antara roda 3 dengan roda 4? Setakat ini, yang paling kami berkenan di hati adalah stroller dari My’dear. Nampak tegap, stable (penting 4 baby safety). Kaler dia blue black + ijau. Itu tak penting sangat, yang paling penting, stroller ini boleh dilipat rodanya, dan bertukar menjadi buai. So, agak convenient, terutama bagi kami yang suka berjalan2 ni. Bila nak tidurkan baby, senang jer..just lipatkan roda dia, dan bertukar! Lipat dan bertukar!
Harga dia pun ok gak, x sampai RM300.
Hmm...next month la beli! (syoknya shopping..tunggu Mega Sale 4 julai ni...)

4 comments:

  1. Kak Ijan beli yg roda tiga...abg faiz test drive ritu mcm senang nak belok2 dlm supermarket..hehe... yg rode empat ok gak kalau tayar depan dier fleksibel..

    ReplyDelete
  2. ooo...dah test drive yer? mst k.ijan yang duduk dlm tu kan?

    ReplyDelete
  3. Harusla rabak stroller tu kalu u yg duduk.. is suruh macik cashier je yg duduk.hehehe

    ReplyDelete
  4. haha..sib baik makcik cashier. kalu kakak pencuci(cleaner) kat situ gimana?

    ReplyDelete