klik saya

Wednesday, June 24, 2009

Rayyan...knp ni?

Huhu...knp Rayyan tak gerak sgt hari ni..dari semalam sebenarnyer..
biasanya kalau pukul 10 malam gtu, dia mesti aktif. tapi semalam tak sangat. hari ni pun dari pagi tak tendang2 pun...
Rayyan....tolong jangan buat mummy risau...huhu

:( nak gi On G ke tak ye?

3 comments:

  1. Rayyan ngantok kot.. jangan risau... nanti bile die dah besau cikit, laagii kuat dia kicking, masa tu rasa nak dia pelankan sikit jer..heheh.

    ReplyDelete
  2. nasib baik masa dok risau2 tu, lepas tu baru dia tendang. sket jer. huh, kedekut sungguh. tp lega...

    ReplyDelete
  3. Die ade gitu lah sah..Mung jgn riso sangat..Kalo mung riso, baby pun bulih effect sama. Mung try la letak earphone.Letak zikir2..ayt2 quran (maryam,yusoof sume)kat perut.Pastu lagu2 nursery ryhm..Biase nye baby die react.Kalo die suke,die tendang2 dop bhnti.Sampai kita pulak doa suh jgn bgerak kuat sgt.

    ReplyDelete