klik saya

Wednesday, June 24, 2009

Toilet trip

lately, my toilet trip bertambah dengan jayanya. ni baru nak complete week 26, but trip dah bertambah2. biasa pagi sampai tghari, akan lebey dari 6x. malam pun cenggitu.. hmmmm mula lah pikir, macam mana la nak balik Shah Alam naik bus ekspress ni..dah la sejuk, nnt kang keje nak mintak pakcik driver berenti kat toilet jer.. kalu kat tengah2 hutan tu nanti macam mana?
My hubby mmg nak balik ambik, tapi kesian pulak kat dia nak drive jauh2.

di pikirkan kembali lah tawaran itu...

2 comments:

  1. Erm.. ape kate I cadangkan u pakai pampers je? hehehe... kalau malam selalunya makin menjadi2 nk terkucilnye kan... u jangan kucil senyap2 plak tau.heheh :D

    ReplyDelete
  2. hehe...boleh control lg... (kdg2 jer x sempat..ekeke). kene tukar suar kecik bila nk solat. huh

    ReplyDelete