klik saya

Tuesday, July 14, 2009

2009 tahun kelahiran baby2 seangkatan

hmmm..rasa2 nye tahun 2009 ni tahun kelahiran baby beramai2..
ramai member2, kakak2, kenalan2 yang melahirkan dan bakal melahirkan anak tahun ni.. Alhamdulillah, rezeki dari Allah.

mula2 bulan 4 hari tu, kakak hamba Wada, selamat melahirkan baby boy..Hadief Aazad nama dia. then dlm adik beradik kami, aku akan menyusul bulan 10 ni dan kakak lg sorg (yg sama2 naik pelamin dgn hamba thn lepas), Ruzana nak dapat baby ujung bln 10 (ktorg ni mcm berjanji..dah la share birthdate sama2 28/9)... InsyaAllah.

then, di kalangan teman2 rapat pulak;
K.Ijan: awal bulan 9 (puasa ni...hehe)
che Rod: tengah bulan 9 (pun puasa gak...)
Fizan: hujung bln 9 (Kesian hang peknen sorg2 kt sarawak nun)
K.Ema: hujung bln 8 (dia buleh pilih date, pasal nk ceaser jer..)
Puniey: tengah bln 12
isteri naman: tgh bln 10 (naman adalah kwn sekelasku masa SPM dlu)

Dan yang telah bersalin;
Widad n Ijal: semalam 13/7. Congrats! dapat baby girl.
Lily: awal bln 7 hari tu.. dapat baby boy.
Lily ni bersalin awal 3 mgg dari EDD. kakak hari tu pun awal 3 mgg dr EDD. orang kata kalu baby boy, biasanya awal dari EDD. huhu...seramnya... takut x sempat nak merasa ketupat n rendang hari raya tahun ni...pasal Rayyan pun boy jugak..

Rayyan good boy or not? Klau good boy, tolong keluar bila sampai masanye okes sayang? nnt mummy bagi makan sedap2 time raya nanti...promise!

So welcome baby2 yang bakal masuk darjah 1 sama2 nnt tahun 2016.

n ada juge pengantin2 baru yang masih berinai di jari n bakal menjadi ibu juga.. congrats to Suwaibah (my kazen) n my housemate Sarah..

Ni anak kepada pasangan sehati sejiwa Neuro Ijal n Widad; Wardah Imtithal nama dia...
so cute! (tetibe tak sabar nak peluk cium anak sendiri!)

1 comment:

  1. Wah.. buleh sewa satu bas sekolah ler anak2 nak g tadika esok kalau dah ramai2 cenggitu Sah... comey nye anak dara Ijal n Widad neh.... pink2 macam kaler baju kawen mak bapak diorang plak..heheh... tahniah2...

    ReplyDelete