klik saya

Tuesday, July 14, 2009

me @ week 28 n Tasik Kenyir

weekend hari tu, macam baisa lah mr.hubby sampai Kg pagi2 sabtu. lepas sarapan mihun goreng putih (ada orang panggil mihun goreng singapura- dah lama mr.hubby order, baru last week dapat buat..Ampun...), beliau pon mengajak ke Kuala Berang, kenduri member ofis dia. hmmm..memandangkan kami mmg xder plan aper2 aktiviti (lab dah pergi sehari sebelum tu), maka aku pun on je lah. Anak sedara aku pun menawarkan diri nak follow, so terpaksa lah ajak adik yg form 5 follow jugak.. (kalu tak, saper nak tengok2kn anak sedara tu.. hamba x larat nak kejar2 dia...)

Puas cari baju...nak gi kenduri jer penin. baju2 kurung semua dah horror. terpaksa lah pakai blaus kakak n kain tunang 2 tahun lepas. hehee..
sangat horror penampilan!
dan paling horror bila capture gambar2 kat Tasik Kenyir (sempat singgah sebelum balik)...

sampai umah, dah pukul 10 mlm. terus terbaring kat sofa n mcm biasa lah terlelap depan TV, sambil tunggu mr.hubby menghabiskan drama melayu nye kat TV3 (aku sangat jarang dapat tengok cerita sampai habis, sebab akan terlelap bile tengah2 cerita. dan mcm biasa la, hubby akan jadi penglipur lara lepas tu).

dlm pada duk mamai2 tu, terdengar hubby cakap "e eh, dah jadi dua dagu sayang yer..." sambil pegang daguku yang kedua itu...week 28 ok..

gambar2 secukup rasa oren..




4 comments:

  1. Very unique blog.
    Fantastic pictures. Wow...

    I like your blog.

    Please visit:
    http://bali-digitalworld.blogspot.com

    Keep blogging.
    Good day.

    ReplyDelete
  2. Jaga jaga jangan sampai dagu no 3.. hehehhe...

    ReplyDelete