klik saya

Tuesday, July 21, 2009

Mummy n daddy dah fenin...

huuuu...kami sudah fenin laa...
kisahnya mcm ni... masa balik S.Alam weekend tu,masa orang dok masak2 untuk kenduri doa selamat, kami sempat la curi2 gi klinik, nk scan baby. jumpe jer Dr tu, dia ala2 x galakkan scan, coz 10hari lepas baru jer scan, tp aku x tengok pon baby masa tu (coz scan ngn Dr.N tu kn....). so lepas bincang2 dgn Dr, akhirnya my hubby cakap "sebenarnya mcm ni la Dr..saya yang nak tengok baby sebenarnya..pasal isteri saya duduk kat kelantan..jauh2".. pastu baru la Dr tu nak scan kan..

masa scan tu, x aim pun nak tgk jantina..coz kami dah konfiden dgn result masa scan 5 bulan hari tu. Dr tu pn tgk2 la baby, kitorang kata anak kitorg ni boy.. tetibe Dr kata.."eh, anak awak ni pompuan...mana ada boy..".

dia try cari2 'boy' tu, tapi x jumpe. yg ada hanyalah girl punyer jer...huhu. mcm mana?

aku dah fenin2. hubby lak mcm termenung. biar betul!

mana hilang rayyan..huuuuuu
obviously, hubby kata mcm rasa kehilangan. kehilangan Rayyan...tp diganti dengan... errr..ape lak nama yer? kene wat mesyuarat agung dlu, baru leh bagi nama baru...

ape2 pun, kami x kesah girl or boy. asal sihat dan selamat saje...
mummy n daddy tetap sayang baby. erk, panggil baby ke? hehe. panggil 'anak' pun buleh..

sebenarnya mulai mlm tu, kami dah fenin nak panggil aper kat perut ni..hehe. pasal dah lama sangat panggil rayyan tu..

fenin2....lagi2 tgk baju2 biru, cap, jeans n baju2 ganas dgn baby cot biru2 tu..huhu.

diam2, tanya "abang rasa anak kita ni boy ke girl?"
"hati abang rasa boy la...tapi tadi abang tengok girl"
termenung lagi...

tunggu scan 3D next 2 weeks laa...nk gak taw. rasa lambat sangat tggu dia lahir...


beli barang boy...


Scan as girl???

3 comments:

  1. Er..cemano neh? entri you buat I was was plak la Sah.. huhuhu... boy ke girl? hehe

    ReplyDelete
  2. k.ijan, u better cek 3D. baru komfom. I xpercaya dah teknologi sekarang. huhuh...
    baik cek k.ijan... hehe bagi u kompius!

    ReplyDelete
  3. Sah!!! kak ijan dah dapat parcel tue.. tenkiu bebanyak... tenkiu gak ada baju utk Mikael.hehehe... comel jer belang2 oren tuh... pastu ade asam keping tuh... seronok i macam dapat emas je.. hhehehe.... gambar2 ada kat blog abg faiz nun.... tenkiu2... mmuahh!

    ReplyDelete