klik saya

Wednesday, July 15, 2009

Rabu n the bad day

hari ini hari rabu. orang putih kata wednesday..
pagi2 datang keje, prepare untuk journal club. baca journal 3 page tu, susahnye nak paham. sakit kepala pikir perkaitan page depan dengan page belakang. pastu prepare slide untuk presentation. walaupun x paham, tetap cube untuk prepare. baru siap intro...
dapat tau JC dibatalkan. Alhamdulillah....terus tutup journal itu.
masuk lab jer, tetibe kaki n tulang pelvis sakit yang amat. sampai nak jalan pun ala2 tarik jer kaki..x leh melangkah. baby pun mcm mengeras jer.. huhu..ala2 risau gtu..tp tetap tengok cell2 tu satu persatu di bawah mikroskop. HAMPA lagi....

1 flask P3 contaminated (dah la ni jer last flask yang ada)..no more stock.
3 flask P2 cell all died (cant find the reason why...huhu)
1 flask confluent BMSC also contaminated.
and cell yang tengah run live cell recording pun contaminated gak...

so no more stock last. esk nampaknye kene dissect lagi..memandangkan JC batal, n ada stock tikus ready...

Ya Allah, kenapa lah susah sangat wat master ni...huhuhu. down sgt3.

1 comment:

  1. Jangan stress sangat Sah.. tak baik untuk u and baby Rayyan... kak Ijan doakan semua berjalan lancar lepas nie... kadang2 memang ada naik turunnya.

    ReplyDelete