klik saya

Wednesday, July 8, 2009

Shopping


ini dia bil2 shopping weekend hari tu...
seronok sangat2 shopping. dan seronok juga bila duit abes.
lagi seronok bila si kecik ni langsung tak duduk diam masa shopping (dia tau kot orang belikan barang2 dia..., tapi masa beli bengkung pun dia tendang2 juge).. lagi2 seronok bila langsung tak susah nak cari parking sepanjang 3 hari ukur mall tu.. ( Hubby kata, senang betul jalan2 bawak Rayyan ni, daddy x susah pun cari parking; selalu dapat park sebelah je pintu masuk..rezeki orang mengandung tu...)



sampai tutup Mid valley

Metrojaya tu poyo2 jer sale. pada hal tilam nipis tu tak turun harga mana nye pun.. tilam tu saja dah RM70. bantal kecik cenonet plus bantal peluk kiri kanan jer dah RM59.90. tapi dah kene dgn I punyer taste, beli je lah!

3 comments:

  1. Harus Zul makan 2xdinner plate lepas angkat barang2 tuh... :D

    ReplyDelete
  2. kuat mu shopping.. aku pon gi midvali gok sbtu lps.. :)

    ReplyDelete