klik saya

Wednesday, August 26, 2009

admitted to hospital again..

baru 2 hari kuar wad..
petang ni kene admit balik
kali ni kat Hospital Putrajaya
ni sempat balik umah
kemas barang baby
n barang mummy juga

baby mungkin akan dilahirkan paling lambat next week
kalau condition getting worst
anytime from now will go to ceaser

me pernah terpikir akan di ceaser
masa mula2 peknen dlu
tak tau kenapa
tengok betul2 jadi..

masa jumpe Dr tadi
cek up..
doppler result increased
Dr said baby might be at risk
kesian anak mummy
mengalir air mata mummy sayang
tapi at the same time mummy mmg x sabar nak jumpe baby

oh, forgot
we start to call him Rayyan back
coz it is confirm to be boy! ;)

nanti Rayyan dah xleh duduk dalam perut mummy lagi..
Doctor nak kuarkan Rayyan dari perut mummy
kalau Rayyan still kat dalam
nanti Rayyan x dapat makanan ye sayang
Rayyan faham kan?
nanti sayang dah tak leh geletek2 mummy dari dalam lagi
tapi tak apa
kita main geletek2 kat luar pula
daddy boleh join sekali!

mummy doa
Rayyan selamat
kalau pun terpaksa diganti dengan nyawa mummy
mummy sanggup...

to all
please forgive me
please pray for us!

and for husband dearie
nothing more I can tell you
I love you with everything in my heart
and I love you for no reason
so please take care of our baby...
and please forgive me...

if there is something happen to me!

4 comments:

  1. woiii..jgn wat ayat camtuuu..sedih akuuuuu...
    moga sume nya selamat :)

    ReplyDelete
  2. ish tul tu sah...sedih akak awk wat ayat mcm tu..insyaAllah akak doakan semuanya selamat dan sah akan rasa nikmatnya menjadi seorg ibu bila tgk muka rayyan nanti...amin...

    ReplyDelete
  3. Sah, kak Ijan & abg Faiz doakan semuanya selamat... mungkin ada hikmahnye Rayyan lahir awal tambah pulak bulan puasa sekarng nie... take care ye!

    ReplyDelete
  4. xpela yang..mana2 pun cara as long as both u and baby selamat dah bersyukur...moga sumenye ok k..i doakan ukt u...

    ReplyDelete