klik saya

Thursday, October 15, 2009

Rayyan diculik

suspen tajuk! Rayyan disyaki diculik masa hari selasa lepas!
diculik oleh saper?
oleh daddy dia sendiri.
masa tu I kat spital kelang, nak cek diri sendiri. kat A&E sorang2 tinggal Rayyan dgn atuk dia kat kete. daddy dia keje masa ni...
masa tu last BF Rayyan jam 230ptg..before gerak ke HTAR. ingatkan sempat la kat A&E before abes ofis awe, rupenye jammed kat bandar kelang pasal Deepavali dah dekat. so dah ramai la makhluk2 yang nak jumpe doc kat situ. lama menunggu n start risaukan rayyan coz for sure dia lapar dah masa tu dah jam 430ptg. salah I jugak tak pump BM, ingatkan sekejap jer nak jumper doc...masa tu nak nangis dah teringatkan Rayyan. me ask my FIL suh dtg bwk Rayyan, nk BF dia..tp my FIL diam jer. (mmg stail dia gtu, selagi Rayyan tak nangis sekuat alam, wlpn Rayyan diketahui lapar, dia x kan bagi kt I, mummynye utk BF. sedey tau!).
sampai la kul 5ptg, Rayyan da start nanges..br my FIL bwk Rayyan dtg. dpt la BF dia 5 minit b4 nomborku di panggil doc (I amek jer, Rayyan terus gigit2 baju I..cian sgt dia). dah cek segalak, kene masuk wad OnG lak utk further check. sammai la kul 7 me kat wad, hubby da smp amik Rayyan n lari atas cari I dlm wad.
masa tu Rayyan da nanges sekuat alam..semua orang pandang hubby.

sekali, hubby salah wad!
die masuk wad org bersalin yang dipenuhi baby2 sekalian.
so hubby (yg mmg muka mcm org x kawen n selalu di label budak bujang oleh org2 yg x kenal beliau; risau aku!)di tahan oleh nurse2 n guard, konon nya menculik baby.
nasib beg rayyan ada ngn hubby ms tu, ada la surat beranak dia dlm tu...
kecoh wad!

dan I terpaksa menumpang kerusi guard utk BF Rayyan yg menggigit2 baju I sejurus I peluk dia..
kesian anakku!

2 comments:

  1. Heheh.. cian nye la Daddy Rayyan nie. Ade pulak culik anak sendili... heheh :D sah, berat u berapa sikalang? heheh

    ReplyDelete
  2. hehe...
    k.ijan, berat sah last timbang mgg lepas 48kg. mgg ni tatau la..kot2 pas ni naik balik psal abes pantang. hehe

    ReplyDelete