klik saya

Monday, October 12, 2009

Rayyan in action

yea! rayyan dah sebulan umornyer...
wlpn still kene ulang2 gi spital, tapi seronok tengok badan nye dah berisi siket.
dan habitnya pun dah turut berubah...lagi kerap kejut mummy mlm2 nak nenen.. sejam bangun sekali. mencabarnyer... (mummy dah la hantu tido...huhu)
dlu mata mummy dah mcm zombie dah..sekarang daddy kata dah makin cantek mcm mase mula2 berchenta dolu...hehe. ada2 je lah!

nah, ini lah die koleksi gambar Rayyan dlm tempoh sebulan ni...di ambil oleh kamereman dlm pantang. harus la I sopan2 (trkepit2 :p) gtu nk amik gmbr pn pyh!
kamera mummy dengan muatan 4G tu x penah2 full memory. bile rayyan kua, tetibe full lak.

sume gamba cm xder kaler! peace!
segan nk submit kt the photomama..hehe...






agak2 gambar mana ssuai nk frame ye? bday daddy dah dekat ni...

8 comments:

  1. alhamdulillah dpt gak aunty ku tgk rayyan...ingat kan semalam nak p mah sah tp terlepak umah mak sedara en suami sampai lepas maghrib...then nak g ke shah alam dlm 45min la gak...so pikir balik tak elok la pulak nak melawat baby mlm2 so x jadik la nak p...weekend depan if rayyan n family x g mana2 leh la kami g melawat.insyaAllah..

    ReplyDelete
  2. eh tgk2 balik bar perasan..rayyan pun dh pose gambar dlm bakul..hehhe..syiok ooo etak baby dlm bakul...cute jer...

    ReplyDelete
  3. Alhamdulilllah... rs best, tenang jah tgk gmba ank mung. =)

    ReplyDelete
  4. Alala comey nye si keciit Rayyan posing... semua gmbr cantik2.. mmg blh anto e photomama. sah, kak ijan paling suke yg gambar no 3 dr atas... so sweet gmbr Rayyan n Daddynye tu ;) alhamdulillah Rayyan dah makin sihat dan besar ye :) hugs n kisses dari kami.

    ReplyDelete
  5. aunty Que; nanti meh la umah Rayyan ek.. ujung mgg ni Rayyan nak gi jalan kat gombak. mana tau leh jmpe aunty kat sana...
    sebenarnya banyak lagi gambar Rayyan dlm bakul.mummy x sempat nak upload lg...

    Madi; emm..alhamdulillah..anak anugerah Allah

    Mama Ijan; hehe..time Rayyan bukak mata jer leh tangkap gambar...bile dia kenyang n lepas mandi, leh tangkap banyak2. kalu tak, tido jer hobinya....

    ReplyDelete
  6. Sah, banyak tidur ek. baguslaa.. hehehe.. Mikael sekarang dah pandai nk bejaga sikit2. siang takpe tp kalo mlm nk jaga tu yg penin tue. hehe
    Psst, kak ijan pun dah turun 11kg. Ado lagi 3.5kg gitu lagi nk kikis kuar. kalo buleh kikis pakai pisau kan senang.kihkihkih

    ReplyDelete
  7. ichahhh.....huuu ak mitok maaf bayok2, ak duk tggu mg update di fotopages mg, xdop pon, elly bui link blog mg ni, huuu sb ak oyat nok kelih anak buah ak rayyan ni, heheh da besar da dia sikit, comel pulok tu supo ngn mg, hehe..congrats mommy, alhamdulillah semua slamat. ak pon lamo xpdate blog, huuu..miss u xoxo

    ReplyDelete
  8. mama ijan; hehe. kalu buleh kikis ngn pisau sudah lama diriku cun melecun. heheh. rayyan pun lepas umo sebulan ni dah tukar jadual dia...nk tido pun mcm2 pesen.

    saa; huh, patut la lama ku menunggu kabar dari mu. tenkiu...ak pon lega semua dah selamat. cuma nk besarkan si kicit ni je laa lagi...

    ReplyDelete