klik saya

Thursday, November 12, 2009

Rindu

now i dlm mood rinduuuuuuuuuuuuuu...
i miss my husband, I miss my little son, and I miss my blog aso!

hati meronta2 dah ni nk blah awal, nk amek Rayyan nak peluk cium.
tambah2 hati tgh panes ni..byk my brg hilang since I maternity leave..mslhnye borang tu nk kene submit kt RnD..reti tak korang? hish, nak duduk lepak kat meja haku xpe la haku x kesah, tapi pls laaa..jgn kaco brg2 atas meja tu. ni x, file dokumen haku pun ilang. mana x hangin nye..bila tanya seme wt muka cm xtau....xoxo
ni tempat blaja master ke tadika? huishhh

dah la, nak gi bawah amik ubat lah!

-mula2 masuk opis 3 hari lepas, Prof J seperti dijangka mengomen pasal body aku makin slim. heheh. tenkiu Prof!

penatnya mengurus diri, master n anak ku sayang sorang diri disini.... bila lah agaknya dapat hidup disamping suami terchenta? tak sanggup dah rasanya PJJ camni...
AKU FEDAP!!!!!!!!

3 comments:

  1. wah..even aku yg lelaki ni pon rindu kt anak, ni pulak si ibu yg pernah membawanya dlm perut kan..hehe

    btw,
    berat anak brp dh?sihat?

    ReplyDelete
  2. Banyak2 sabar ye Sah.. Kak Ijan doakan semua berjalan lancar biar Sah habis master cepat2 dan tak perlu jauh2 lagi dengan suami dan anak...

    ReplyDelete
  3. naman; mmg rindu anak lebih dr rindu husband.. hehe. jgn mrh bang!
    Rayyan dah 4.2kg ms timbang 60hari. la ni tatau berape. ak berbangga dgn angka tu..

    k.iajn; thanks 4 ur pray! hrp dpt ikut jejak k.ijan nnt..

    ReplyDelete