klik saya

Thursday, December 24, 2009

BLACK & WHITE PHOTO contest



yer...the very festime nak masuk kontes2 kat blog ni. jumpe ni kat blog Hasnor.. so nk cube jugak. hari ni 24hd, esok ho ho ho meri krismas, dah tarikh tutup. so cepat2 korek2 dlm lappy cr gambarku, sebab kontes ni x leh letak gambar org lain. then baru aku sedar, aku tak banyak koleksi gambar sendiri..ye lah asik ambik gambar orang ajer.. godek2 dlm harddisk, terjumpe gambar ni..satu2nyer.

ramai gilers join kontes ni..
namanya pun suker2, so suker2 lah juger haku masuk.

and
....

....

....

ta daaaa...
gambar haku. masa tepi pantai, hubby snap masa haku tgh repair tudung yang senget benget kuar2 rambut comot2.


okes, kalu nak masuk, sempat lagi yer.... kat sini kontesnye.

1 comment: