klik saya

Tuesday, December 15, 2009

mengintai bilik pengantin 2

hari ni mummy rajin nak update lah..
lepas dah sambung balik kepala yg kene pancung 2 hari lepas..

sebenarnya gambar2 ni dah lama dicapture..
mummy je x sempat nk update..
alang2 ada masa ni..boleh la kot....

har har har tajuk entri x sesuai langsung..xpe2 tajuk mesti meletup!

sekarang Rayyan baru enterprem dgn kepal botak. budak bulat ni dah la susah nak tumbuh rambut, raya haji hari tu lak daddy botakkan sekali dgn akikah Rayyan. kali ni sepupu Rayyan nak enterprem sekali.. nama budak ayu muka sangat perempuan ni ialah Awfeah. mummy Awfi lahir sama tarikh dgn mummy Rayyan. kawen pun sama tarikh n beranak pun dekat2 sama tarikh. akikahkan anak pun sama2. apa lagi yer nak sama?


pagi raya aidiladha Rayyan nk susu nanak daging lembu!


Rayyan posing dgn lembu yg dikorbankan


selepas solat zohor, Rayyan dgn Awfi ditahnikkan, cukur sekali. Rayyan kan dah lepas 40 hari, mata bulat je pandang2 pakcik2 sekeliling dia. si Awfi tido manjang. mummy risau jer Rayyan nangis, tapi Rayyan behave jer...good boy!


kepala kene cukur dgn daddy


mummy dgn daddy mcm besa giler kamera


selamat hari raya dari kami bertiga! dah terlambat sangat2 dah...

4 comments:

  1. olololo...rayyan da botak..hihihikk...rayyan lahir mase bape bulan dear? comey..nice pics oso ;)

    p/s: sori..x sempat nk go thru baca entries lg..huhu nk shortcut terus tanya je :P nnt i will read all ;)

    ReplyDelete
  2. hi akak...Rayyan lahir 36 weeks...dia mmg kecik ms dlm perut (IUGR baby), tu doc decide kuarkan dia bg dia besar kt luar....alhamdulillah from 1.82kg to 4.9kg on 3rd months... :)

    ReplyDelete
  3. Sah, Rayyan dah bertubuh dah tue i tengok... dah botak gak eh... welkam to da klub.heheh ;)
    psst, Mikael sekarang byk dok kt rumah jer.sejuk sgt kesian dia asik sumbat idung je kalo keluar. Jd kalau kena pegi klinik jer lah kami bawak mikael keluar rumah :)

    ReplyDelete
  4. K.ijan..a'ah, anakku dah gemok siket...seronok mummy dia rasa.
    huh, nampaknya lama lah Mikael kene kurung kt umah ajo yer..winter dah la berbulan. xper, musim2 sejuk ni mst mikael lg chubby...

    ReplyDelete