klik saya

Monday, January 11, 2010

white studio n a ball?

e eh? ada bola....



ooo...ada budak kicik ni...


meh amik gambar meh!
posing lagi....

kali ni sempena birthday Rayyan yang ke 4 bulan.
dari bulan lepas, Rayyan naik 300g je berat. so total semuanya 5.2kg. walaupun naik sikit jer, mummy tetap syukur Rayyan sihat dan sentiasa ceria. hehe.
Rayyan sehingga kini sangat senang di handle, sangat memahami situasi (wahh, situasi gituh). tak banyak meragam, tidur malam elok, siang2 main jugak, senang ketawa, peramah..hehe. Rayyan paham mummy dia belajar lagi-penat n daddy duduk jauh.
SAAAAYANG ANAK MUMMY! mmmmmuuuuah! (alamak, terkene air mulut buih2 Rayyan lah!)




3 comments:

  1. salam ziarah.. comelnya die..... geram auntie tengok.
    boleh cubit sikit tak hehe

    ReplyDelete
  2. salAm aunty ernie....bole cubit..mummy x marah...hehe

    ReplyDelete
  3. cumilnya rayyan..wah sah..dah ada white studio..gempak gitu..

    ReplyDelete