klik saya

Wednesday, February 10, 2010

2nd wedding anniversary

Alhamdulillah...7 february 2010 yang lepas, genap lah 2 tahun usia perkahwinan kami. Syukur dipanjatkan dengan kehadiran permata hati Afif Rayyan Zafran. Menjadi kewajipan bagi kami sekeluarga untuk meraikan ulangtahun perkahwinan. Kalau tahun lepas kami ke Colmar Tropicale Bukit Tinggi (sedih sekali, gambar-gambar di sana semua hilang dan tiada back up!), tahun ini disebabkan kekangan masa, kami ke negeri jiran sahaja. Walaupun hanya berjiran, seumur hidup kami, tidak pernah bercuti ke Terengganu (bercuti dan bermalam). Di kesempatan ini, kami menghabiskan masa di sana.
Rayyan buat pertama kalinya menginap di hotel. Oh, mungkin Rayyan terlalu teruja. Si kecik ni tak berhenti-henti mulut dia bercakap dan gelak2 sepanjang hari. Bahagia kami rasa melihat aksi Rayyan seorang ni. Hmmmm

And i wanna thanks my hubby for this wonderful holiday! ~a very comfortable room (menghadap laut yang membiru), a romantic candle light dinner (last meal; apple pie Ala Mode –sudah tak muat perut yang bersaiz 16gb ni...)dan hadiah gelang tangan yang very cun melecun. Hehe. Dan tak lupa bikin my kelisa kuning jadi berderum dgn ekzos baru serta mp3 n cd player kereta baru (tak der la radio kereta tu auto kuat n pelan sendiri bila langgar bonggol, bikin Rayyan selalu terkejut) and HIM Studio sling. (macam suda byk berhabis jer... :(). Aha, lastly, thanks for the 50mm n 70-300mm lense. WAAAAHHH I sungguh teruja! Thanks my dear! Mmmuah! (kalau abang tak bagi benda2 tu pun, tetap sayang yang teragung!).
view dari bilik penginapan

Rayyan n daddy

the three of us


semua baju ni RM6.90 sahaja. apa anda dapat dgn harga ini pada zaman sekarang? sgt berbaloi!

nak rilex jap

sunrise

tandas eksklusif? ada berani? 50sen je...

tepi pool..Rayyan teringin mandi kolam

tangan gemok!

model cilik baju Rm6.00


suda tiada mood, kene jadi model lagi

berkenalan dgn kawan baru


model Huggies kah?

mak nak jadi model muzeum


mandi sinki....!










breastaurant

7 comments:

  1. congratz sah...kejap je 2 tahun kan..

    ReplyDelete
  2. thanks liliez.
    a'ah, aku rasa baru jer kawen semalam. hahaha

    ReplyDelete
  3. Salam Sah,
    Wow lomentiknye pegi celebrate 2nd wedding anniversary. bawak si cilik ye.. Rayyan tak kacau ke? hihihi...

    dah besar dah rayyan..makin comel die...sekarang nmpak cam banyak ikut muka sah pulak.hehehe


    cantik2 gambor.lepas ni dapat lens baru lagi mengaum lah gambor yuu ek.

    Psst, sah email la banner saiz 125 x 125 kt kak ijan. boleh i promo kat blogresipi pasal photography you. ape2 sah kontek email kak ijan okeh.

    ReplyDelete
  4. waweeeee~~~

    bestnya!!!rayyan da besar da..makin comel n ensemm..wakakaka

    nway,hepi annivesary,moga bhgia ke akhir hayat.heee

    ReplyDelete
  5. zura: ai zura...best mmg best! hehe

    K.ijan bucuk: Rayyan tak kacau..kami dok dinner, beliau tdo saje...

    leh adv free ke? hehe. ai tak sempat nak wat banner tuh lg. nnt pas shoot esk, ai try wt banner yg cun melecun beb!

    mc laa: anak aku dah besar..yuhuuuuuu 6kg! tq mc laa..aku doakan mu pon cpt2 ketemu jodoh!

    ReplyDelete
  6. Okeh bebeh. Dah siap tu roger roger la kami. Kami advertise free la kat mama rayyan. hehehe

    ReplyDelete