klik saya

Tuesday, February 23, 2010

dulu dan sekarang

Afif Rayyan Zafran dulu dan sekarang, selepas 5 bulan.
tiada kata lain yang mampu diucapkan...selain Alhamdulillah!

tengok lah badan anak saya..dulu lahir 1.82 kg, tulang sahaja..tengok stokin (walaupun lain kaler, tapi sama species stokinnya), sangat lah senang tertanggal kalau tgk gambar sebelah kiri tu. baju? hmmmm.....seluar jadi seluar panjang. tinggi lebih kurang dengan en.zirafah kat alas tu jer.

sekarang, alhamdulillah. Rayyan gain weight, smp dkt 6.0kg. nak ambil gambar ni, puas ejas nak bagi nampak en.zirafah tu tapi gagal nampaknya.

mummy senang hati tgk Rayyan! go my dear! mummy sentiasa doakan yang terbaik utk anak sulung mummy ni!

10 comments:

  1. alhamdulillah..lbey kurang sm je anak mung ngan anak aku sah..tubik kecik la sgt..smpai nak pegang pun takut..loni hok amik..berkilo2 naik..

    ReplyDelete
  2. ok la dh naik gak..darwisy 2mggu lps 6.3kg..hehe.. dulu masa kecik mesti takut je nk pgg kan..huhu

    ReplyDelete
  3. liliey: ye ke si Idlan tu keciiik jah? tgk skrg, fuh semangat! hehe

    mama darwisy: patut lah tgk darwisy ngn rayyan mcm lbey kurang jer saiz nya...heee. dulu takut nak handle bile anak tak pakai baju, rasa kesian sgt sbb tulang2 rusuk obvious sgt...huhu

    ReplyDelete
  4. a'ah la..rayyan makin comel la nie...dah leh cubit2 pp tu

    ReplyDelete
  5. Salam Sah,
    Alhamdulillah... syukur membesar dengan sihat anak Mummy Sah nie.. cepat2 besar lagi tau Rayyan. Lepas ni boleh tolong Mummy bawak kamera berat ngan lense lense bagai tuh.hehehe....

    Erk, anak sulung? adakah??? :D

    ReplyDelete
  6. k.Que; comel..memang comel gerammmm sgt dgn dia!

    K.ijan; hehe Rayyan buleh tlg bwk beg kemere. cian lak berat weh! hehe
    anak sulung lah...anak no 2 girl, akan menyusul kemudian...insyaAllah

    ReplyDelete
  7. salam raisah.
    aku ni husna. kelana.usm. ajk makan.
    kalau tak ingat aku saja la..
    hehehehehe.
    weh. ni baru aku tgk anak hang.. comei rayyan..
    tahniah la naaa..
    sori lambat ucap.
    hang dok mana la ni?

    ReplyDelete
  8. husna! dari td aku cr blog hg, x jumpe weh! nasib hang serah diri kat aku! nnt link yer....

    ReplyDelete
  9. hahhaha..
    dah jumpa blog aku? aku tak byk boh gambaq muka aku dlm blog.
    aku dah siap jadi follower hang nih.
    aku jumpa blog hang kat blog mizi.

    ReplyDelete
  10. http://akudansekeliling.blogspot.com/

    weh. hang dok bt apa la ni?

    ReplyDelete