klik saya

Wednesday, April 7, 2010

Family Day Pa n Ma

Daddy dah tak sabar nak pergi Family Day majalah kesukaan ibu dan bapa; Pa n Ma.
mummy pula macam mana?
mesti lah tak sabar...
sebarang bentuk percutian, mesti mummy excited!

rasa lambat lak nak tunggu 8 Mei ni...
walaupun nanti bercuti dengan 29 buah famili yang lain yang tak kenal, rasa2 nya seronok kot sebab dapat Crocs 3 pasang FREE!!! haha

tak sia-sia mummy hantar borang last minute. dah lah tak bank in duit siap2.
kat borang boleh lak tulis bahagian payment tu: pembayaran akan dibuat jika aa kekosongan.

hehe. baik lak diorang ni bagi The 3 of us join, sebagai family yang terakhir dlm list.

yuk, kita ke Terengganu!

1 comment: