klik saya

Tuesday, April 13, 2010

gambar lama hubby di zaman kegemilangan sebagai tentera

lucu tapi rindu
boleh ke macam tu?
belek2 file lama dalam lappy ni, terjumpe gambar2 lama hubby masa jadi kadet dulu. sebenarnya mummy suka kalau daddy jadi tentera, sebab smart..tapi mummy tak nak kalau kene berjauhan bila daddy masuk hutan lama-lama tak on hp...seksa!

tabik Leftenan Muda Zulfikar! bila nak naik pangkat ni?


huih, seriusnye daddy ni.... tak ensem lah muka conteng2 gitu..nak make up, pakai elok2... :P


hari semasa ditauliahkan...
terharu weh tgk hubby masa ni segak bergaya hitam legam nampak mata jer...haha
(terharu pasal dah lama hubby kene kurung, berbulan2 tak jumpa, telepon kadang2 jer..akhirnya dilepaskan dengan pangkat..) :)

2 comments:

  1. husband hang akan ada kena panggil berkhidmat dak?
    nanti nanti ni.

    ReplyDelete
  2. Emmm... rindu gak dengan dunia PALAPES,Selalu gak terkenang semasa dalam latihan...seksa tapi enjoy,layan je ape2 juruLETIH punya arahan...semua kita buat mesti dari mental,baru boleh buat dgn slamber tanpa rasa letih...itu lah pesanan hari2 dr jurulatih kami..Terima kasih sttaapp...

    ReplyDelete