klik saya

Monday, April 19, 2010

salam daddy..Rayyan gi masjid dulu


ini gara-gara daddy tak balik hujung minggu lepas, mummy dengan anak tak tahu nak buat apa. anak pun macam rindu je daddy dia. kalau daddy telefon, muka teruja cakap 'edi2'. saya tak tahu Rayyan betul maksudkan daddy dia atau secara kebetulan sahaja.

tapi seems like Rayyan have put the right word to the right situation!
cuma nak panggil mummy je tak pandai lagi

selalu kejut mummy, panggil 'hey hey'. tepuk-tepuk mummy suruh bangun. haish..mummy nak tdo lebey sket dah tak boleh... :)

haha...tak pe sayang, nanti mummy sure, one day Rayyan bangun pagi, boleh sebut 'mummy!'

ni Rayyan nak gi masjid dulu lah ye. nanti dah habis khutbah jumaat pulak. salam semua...


ala...sayang daddy. cium baju pun jadi lah...



dah balik dah...
panas betul cuaca sekarang kan mummy. Rayyan nak tanggalkan kopiah ni dulu lah ye... baju pun dah selamat dah tertanggal.

2 comments:

  1. cutenya rayyan main baju daddynya.. pandai dah dia main2 camtu..darwisy asyik nak merap je pantang lari tinggal mau meraung sekuat hati..ngan naman lgsg tak nak kalo ada fiza..

    ReplyDelete
  2. Rayyan tgh mood ok mcm tu lah dia. kalau duduk kat tempat main dia, lama-lama pun tak apa.. :)
    manja betul Darwisy dgn mama dia. bila agaknya nak jumpe si Darwisy ni... ;)

    ReplyDelete