klik saya

Tuesday, June 1, 2010

baca buku, makan buku, home deco sket

salam tengahari selasa.

hish, si Dr.P ni, time saya dah plan nak jumpa dia ptg ni, dia lak membizi kan diri.
bila org tanak jumpe dia, manjang cari kat bilik postgrad nih!

eh, ni pe hal lak tulisan bergaris2 ni? huuuu fenin2. saya dah la buta ai tee. biarlah...cantik juga kot.

ni kes tak der paper nak hapdet la ni.. saje nak tepek gambar lama ni..agak2nya masa ni umo Rayyan 5 bulan kot..masa mood dia tgh dok menjelir lidah jer...
saja bagi baca buku sebelum mandi. (org lepas mandi baru fresh buleh baca buku kan? hehe)









sekarang mood nak balik sana jer. tapi balik pun, bkn buleh tdo umah, sbb semalam br hubby panggil kontraktor buatkan dapur. pastu nak tukar pintu bilik air seme kasi jenis tolak tepi tu je.
mahal ek buat umah sekarang? nak tukarkan tingkap nako jadi slide punya dah rm1200. biar betik! dah tu, tambah tile sket ada la saiz 4 kaki gtu, dah RM300. buat dapur kecik dah RM4k. huhu.
tu belum pasang kabinet lagi.

pastu, nak berangan mcm2...haha sangat tak kene kay!

esok orang nak anta perabot. kalau berhabuk sofa saya tu, siap lah kontraktor tu!

sebenarnya, nak membeli sofa ni, adalah perkara besar dlam hidup saya.
biasa lah pompuan, suka survey2 dulu kan...
tapi bila dah pergi 1 kedai, hubby dah berkenan (saya berkenan juga, tp tak puas hati sal lum survey...huhuk), terus jer di belinya.

hari2 saya pujuk suh kensel, tak dilayan nya. kui3. takper2, saya redha jer.

sib baik langsir survey2 dulu. 11hb ni siap, leh go collect kat nagoya. senang beli, terus jahit kat situ gak.

p/s; bang, i know u read my blog. nnt beli carpet, nak round seluruh selnagor, KL, nilai dulu. baru beli satu! kasi puas hati!!!

har har har...tak sakit jiwa ke ada bini kaki survey gini?

4 comments:

  1. hahaahaa..survey la ko selagi bule survey nih!

    *aku tlng jwb on behalf laki mu sah.hahaha*

    ReplyDelete
  2. tomeinya dah macam betol2 baca buku..hehe

    ReplyDelete
  3. Laa; tenkiu Laa...haruz aku survey abis2 kasi puas hati!

    Fiza; emmm..dia tgk2 survey (:)) jer gambar2 dlm tu. bila baca one, two, three, dia tengok ajer...hehe. pastu, masuk mulut!

    ReplyDelete
  4. sorry lah mummy bukan daddy wat tak tau je, sofa n katil aritu daddy mmg berkenan sgt dah n takle pk nak cari lain dah,lg macam tak sedap dah order2 then nk cancel lak(sebenarnye malu+takut kene mrh..)...hehe brg pun dh sampai,tak dapekk den nak nolongg..hehe. tp bab carpet,no problem nk survey kat mane pun,lg lama lg bagus sebabbb..asal mummy n ryan balik shah alam lama2,hehehe....

    ReplyDelete