klik saya

Wednesday, May 5, 2010

daddy sudah bulat

bulat bukan sebarang bulat
daddy sudah bulat hati

surat resign sudah dihantar

daddy will move to another company by July

mummy lega hati

bukan company lama tak okay, tapi jauh dan perjalanan yang merbahaya setiap hari

trelar bwk kontena semua laju2 kat sana

boleh kata setiap hari ada kemalangan

dan daddy juga pernah terlantar di hospital seminggu sebab kemalangan masa pulang dari tempat kerja
tak pasal2 birthday daddy yg ke24 kita celebrate kat hospital kan...
dah tu pulak daddy tak boleh makan kek
mummy celebrate dgn buah epal jer (bukan gedik buah-buahan ok! :P)
kad bday pun mummy beli kat kedai spital jer
kesian daddy

so moving to a new company, with better offer is the right decision I think

selamat bekerja di depan Kelang Sentral ye bang!

kesian bos hubby, tenung lama surat resign yg hanya bertulis 2 ayat tu sampai macam nak tembus surat tu. speechless agaknya. apa diorang igt hubby nak stay situ sepanjang hayat agaknya...abadi bersama Mewah.

dah dah...sambung buat slide psal invertebrate nervous system; the anatomy. huhu esok mummy present...

4 comments:

  1. Depan Klang sentral ada pejabat sani ekspress. zul kije situ ke, ke kat mana sah?

    ReplyDelete
  2. madi; tenkiu weh. sila update blog! aku busan!

    jih; dia bakal keje kat KOSSAN....

    ReplyDelete
  3. Pernah ke dgr nama KOSSAN? boleh kata strong company,public listed in BSKL(BASIKAL,hehehe),product berasaskan rubber,operated since 1979. Mybe rzki ni untuk si kecil kami ryan,alhamdulillah,masa interview last monday 3/5,tanpa banyak soal sgt General Manager tu direct offer...so doakan hopefully this is right decision for me to move from Mewah......amin..

    ReplyDelete