klik saya

Monday, May 10, 2010

Family Day Pa n Ma 1

Family day majalah Pa&Ma

Date; 8-9 may 2010

Venue; Merang Suria Resort

Fuuhhh penat2...

Sampai rumah jam 630 ptg td, lepas gi cek kereta yg tetibe dilanda kepanasan aircond-berhenti-berfungsi. Kepanasan anak beranak bak cacing meliang lentuk keluar dari tanah mencari angin, dari Kuala Terengganu ke jertih, baru berjumpa kedai repair aircond (bukan tak jumpa sebelum tu, tapi tak sempat nak tekan brek tanda berhenti :P).

Lepas balik, terus memunggah barang naik ke rumah dan cuba kita tengok apa yang kami dapat...

7 plastic bag dan paper bag

Yang berisi...

Susu FRISO gold, nestle koko crunch, nestle honey stars, kerepek black paper dan biskut jem nenas cap ping pong (ni hasil dari hamper KUMPULAN PALING SPORTING TEMPAT KE-2!), 2 bungkus biskut tiger stoberi, susu nespray, kek buah-buahan, 6 bungkus sekut tiger kecik, roti jagung, jajan mambo, longjack orang kampung dan kacip kak timah pracampuran dan dalam tin,roti bijirin penuh high5 dan kaya nya sekali, muffin cokelat, air kotak yeos, perfume MUSK, thermo trim max (buleh lah saya minum ni, kempis perut nanti...), bedak sejuk sri mawar keluaran orang kampung beserta bam, 2 botol Johnson’s baby powder, Drypers wee wee dry, sofy body fit, bekas air nespray, baucer nando’s, buku 40hari nan indah, buku catatan dan pen. Berat mengangkut ini semua.

Mari kita lihat pula apa yang ada didalam plastic misteri yang bertulis Abdul Hadi ini.. (penat mummy cari nama mummy, rupenye diorang tulis nama tok ayah Rayyan daaa).

Haaa..ini dia kasut tajaan crocs dapat 3 pasang semasa pendaftaran. Saya dapat kaler pink, yeaaa suke! Hubby kaler cokelat muda dan Rayyan kaler merah. Yang kaler blue black tu dapat semasa cabutan bertuah (ai jeles orang yang dapat cabutan bertuah dapat CD lunatots! Acik Luna, nak CD juger.....sob3 J). Tapi dapat crocs 4 pasang free2 gini, dah suka sangat2 dah.... ;)

Dan sebelum pulang ke kampung halaman, menyinggah di KT, dapat la ini barang;

Weeeee...baju Rayyan buat jalan2... tengok baju baby, maknya yang sawan dulu! Terus rembat sebelum Rayyan berkata apa2.

Okay lah. Sekian report hasil pendapatan dari Family Day Pa&Ma. Saya kepenatan yang amat...nak baring..tulun...

Terima kasih kepada Pa&Ma dan penaja2 sekalian....

p/s:kalau penat2 gini, esok gi kerja pakai baju yang tak payah iron jer...itu pesan hubby sebelum naik bas.

Cuba kira berapa perkataan penat dalam entri ini...

p/sss; apa lah mummy ni kan...byk2 benda, wat entri pasal hadiah dulu...kan?

bukan apa, gambar lain byk yg kene pilih..ada 600 lebey semuanya!

sebelum terlambat... SELAMAT HARI IBU untuk semua....

7 comments:

  1. wowiee... bestnye byk gila hadiah!! crocs 2 psg wat rayyan.. bestnye.. enjoy habis lah kan!! selamat hari ibu raisah!

    ReplyDelete
  2. sah..pah kire mung wat stok makanan la tu dih..best nye...aku selalu kehabisan majalah itu =(
    tahun depan la join..

    ReplyDelete
  3. sah,belum tlambat nk wish kt mu happy mother's day!!!

    ReplyDelete
  4. Fiza; best2! nnt kalu diorang wt lagi, fiza sefamily join la yer. boleh kite gather2... selamat hari ibu utk mama Darwisy juge!

    lily; kira stok lah jugak lily wes... yg tak tahan tu dapat minuman trim perut tuh! nnt mu join gak nxt yr. leh jumpe Idlan n Darwisy... :)

    Laa; tenkiu Laa! happy mothers day utk mu jgk!

    ReplyDelete
  5. Mummy upload gambar byk2 ye esok..daddy xsbr nk tgk blk gmbr2 kt bertiga terutama gmbr daddy mdi swmming pool dgn ryan..emmm hrp tahun depan kita terpilih utk join lg & maybe with our 2nd baby..hahahehe..sronok sgt dpt tgk kerenah baby2 lain..mmg enjoy giler..berbaaalooii-baloi kan syg..k jumpe lg ujung mggu ni.
    mmmmu___hhhh..

    ReplyDelete
  6. best ni memang best la dpt barang2 tuh

    ReplyDelete