klik saya

Tuesday, May 18, 2010

photography workshop

sabtu ini saya akan ke sini

tak sabar nak belajar dengan otai

love his photos

bagi saya, jika kita ingin belajar fotografi dengan seseorang, kita mesti meminati hasil karya beliau terlebih dahulu.

jika tengok hasil gambar beliau pun kita tak rasa kagum, buat apa kita nak pergi berguru dengan beliau kan...

ada juru foto offer saya kursus 2 hari, rm250.

saya tengok hasil kerja beliau, saya rasa biasa sahaja.
betul, seni fotografi adalah sesuatu yang abstrak, lain orang, lain pandangannya.
tetapi setiap juru foto mesti mempunyai interest yang tersendiri. jadi, saya tak rasa saya dan dia sehaluan, maka saya membiarkan tawaran itu berlalu dahulu....

ada sape2 nak join, boleh lagi rasanya...cepat sblm 20 may 2010!!!

jumpa di shah alam ya! :)

4 comments:

  1. sah..aku xdop kamera..pakai kamera handphone agak2 bulih dop ? ahaha..takpe sah..yang penting pasni mung jaga sume hasil2 karya mung tuh molek2..beware sebab ade je yang mahu meniru..

    ReplyDelete
  2. lily; aku rasa buleh kot pakai kamera hp...haha. sape kah yang sudi meniru hasil karya ku yang tak seberapa itu? huh.
    mu bila nak wt workshop buat cupcake lak???? aku org 1st daftar!

    ReplyDelete
  3. one of saiful nang's kan dia nih??

    ReplyDelete
  4. LIP; a'ah LIP....geng2 SN la dia ni.... budak2 CS. hehe budak2 lak kite panggil.. jom la LIP join sekali...

    ReplyDelete