klik saya

Monday, May 10, 2010

santai bersama Pa&ma

entri ke2.

edisi Rayyan mandi manda buat pertama kalinya dalam hidup...
jeng jeng jeng....

ni adalah pada hari ke2 kami di merang suria resort.

lepas breakfast, melayan anakanda yang dah lama teringin mandi kolam. umur dah masuk 8 bulan baru mummy dan daddy rasa boleh mandi kolam. ye lah, sebelum ni Rayyan selalu mandi air suam jer...sebulan dua ni, Rayyan dah biasa mandi air sejuk, boleh lah try mandi kolam laks.

mula2 tu steady duduk kat vrooommmm vrooommmm kereta F1 tajaan PIAT ni.


boleh gerak rupenye kete air ni...


tak lama lepas tu, nangis tarik2 baju daddy...


ingatkan kenapa, rupenye dia try nak pegang air, tapi tangan tak sampai. lepas daddy keluarkan dari pelampung, terus seronok mandi.



haaa, kene geletek dengan daddy


yang ni mummy nak gelak sangat pasal montot Rayyan kembung2 gitu...hehe


lepak tepi kolam jap...penat lah berenang nih...ekeke


pastu main tepuk2 air..bukan main seronok dia. tepuk2 air, air percik kat muka, jilat air. nyummy3!!!




haaa..terpejam2 mata kene air!










dah siap dah....
fesyen berkemban ni...hehe


lepas tu, booooom tido kepenatan. mummy cuit2, peluk2, cium2...dia buat deeekkkk jer. tido nyenyak. memang suka sangat tido dalam air cond! badan pun penat agaknya mandi manda dengan daddy...

No comments:

Post a Comment