klik saya

Friday, May 14, 2010

Sejarah mummy dan daddy

Sejarah mummy dan daddy yang Rayyan mungkin nak tahu:

1. Mula kenal semasa di program matrikulasi PTPL pada tahun 2002.

2. Kenal sebab no katil kami sama iaitu no.5.

3. Maka kami masuk kumpulan orientasi yang sama.

4. Daddy minta nak serius pada 7 mei 2003.

5. Mummy pospon sampai 6 disember 2003, baru terima daddy punya cinta. Hehe. Tu pun lepas daddy bagi cincin kat mummy... bukan apa, mummy just nak tengok takat mana kesungguhan daddy Rayyan ni...

6. Mummy dirisik dan ditunangkan pada 18 Ogos 2008.

7. Kami nikah pada 7 Februari 2008, kahwin pada 8 februari 2008.

8. Kehadiran Rayyan dikesan pada 6 Februari 2009.

9. Rayyan lahir pada 8 september 2009.

10. Mummy lahir pada 28 september 1984.

11. Daddy lahir pada 25 oktober 1984 (so mummy tengok dunia dulu baru daddy...)

So tarikh2 ni memang mummy dan daddy selalu igt dan raikan tiap tahun...

7 mei setiap tahun; dah .....tahun abang ngorat sayang ek...

6 disember setiap tahun; happy couple anniversary...

18 ogos; ....tahun dahulu, kita bertunang kan?

7 february; biasanya sambut grand sikit yang ni... happy anniversary...

8 september; tahun lepas tgh sakit, tahun ni, insyaAllah...Happy birthday Rayyan sayang! 1st precious year!

Sekian terima kasih.

p/s; gambar selingan. gambar kahwin kami semasa majlis bertandang 31 mac 2008. kene dengan tajuk tak? kene lah kan... boooleh lahhhh

3 comments: