klik saya

Sunday, May 23, 2010

tidur dengan tudung


inilah aksi Rayyan tido -merata-alam
bila mummy busy buat kerja, biasanya weekend mummy mengemas bagai, Rayyan mula lah melayan perasaan sorang2.
dalam busy2 mummy, mummy jeling2 gak si tecit ni..

mummy tengok dia dah gonyoh2 mata, ngantuk laa tu.
tapi mummy buat tak tahu jer...

tengok2 dia tarik bantal pink feveret dia tu (dah penuh berpeta serata dunia kat bantal tu sebab kepala berpeluh lencun everitaim tido...), tarik sekali tudung mummy, gi sebelah katil, landing baik punya hujung karpet....

tengok2 dah lelap lena punya..

hai...kesian anak mummy yer...

mummy tak terlayan, dapat gulung2 dengan tudung mummy pun jadi lah ye?


sebelum tu mari kita tengok aper yg Rayyan buat sampai penat tertidur...

e eh, ni box pampers Rayyan ni...huuu beratnya nak kalih


tak ape lah, Rayyan kemas tempat lain lah mummy ye


ni yang best niiii


zooommmm sikit...Rayyan buat aper tu?

Haaaaa...makan pampers!!!!


ok ok mummy...Rayyan letak balik. tak boleh makan pampers kan mummy?


nota mummy; Rayyan suka benor makan pempers. tak paham mummy. jangan makan yg dah guna dah lah yer...

4 comments:

  1. sah! sama je ngan darwisy pantang tgk pampers sampai tak diam dibuatnya nak pakaikan bedak, minyak bagai pas mandi dia dah terus ngap pampers..

    ReplyDelete
  2. asalkan ada bau mummy pun jd la ek... cute!

    ReplyDelete
  3. fiza; ye kee??? hahahaha sedap agaknya pampers kan? nak kene try nih! ekeke

    ezan; a'aa...kadang2 kesian lak mcm terbiar..hehe

    ReplyDelete
  4. haah btl la sah..wafiy pun suka pampers..so kalu nak umpan dia utk dok diam2..bg jer pampers kat dia..sure diam ja dok belek pampers tu..pastu masuk molot..huhu

    ReplyDelete