klik saya

Wednesday, June 23, 2010

membizi kan diri

seminggu dua ni, mummy membizikan diri.
blog tak hapdet, email pun tak check.

minggu lepas, bizi kat lab.

minggu nie, bizi kat umah.

khamis lepas, mummy dengan Rayyan balik shah alam. pagi2 jumaat tu daddy gi keje, pastu mummy racun daddy. haha, terus daddy amik cuti pergi IKEA. shopping punya shopping, abis rm500.

terus balik umah putra perdana.

alamek, beli barang rm500 pun, tak nampak haper...

takper2..slow2 dulu. nnt tambah2 lagi barang.

penat sungguh.

esoknya, lepas gi konvo adik kt KYUEM, kami pergi Nilai lak. merentas negeri kami ni. dari perak, membawa ke selangor, KL, selangor balik, negeri 9 lak!

tercapai cita2 nak beli karpet kat sana!!!!!!!!!!!!!

hahahaha

tapi tak dapat la beli karpet mcm ulat sampah ke macam usus tu. sebabnya??? duit dah tak cukup...ni kes beli barang tak der dalam list la ni masa gi IKEA!

naik senget bahu daddy hangkut barang. umah dah la tingkat 3, lift lak mmg tak der...

pastu kami sambung mengecat. buat bilik Rayyan. tapi lom siap lagi...nnt mummy tepek gambar2 umah kat sini... umah kami dah tak seksi, dah bertutup dgn langsir, bidai seme. kalu tak, tembus nampak segala mak nenek dlm umah.

wlaupun umah kami separa siap, dah ramai tetamu yg datang. seme adik beradik mummy datang putra perdana..hmmm...nnt mummy wat majlis rasmi potong reben buleh ajak kwn2 dtg lak.

malam ni nak gi SACC lah pulak. nak tukar voucher nandos, dapat lah makan ayam setengah ekor harap2nya....

p/s: bahagia bila bangun pagi, tengok anak dan suami dan BERADA DI RUMAH SENDIRI!!!!!!

No comments:

Post a Comment