klik saya

Tuesday, June 29, 2010

My Dear Warehouse sale

sale barang2 baby kembali lagi!!!

waaahhhh saya eksaited, macam la mengandung lagi...

tak ada lah..
kan sekarang musim mengawan sudah kembali
ramai kawan2 saya yang mengandung

jadi, boleh la pergi shopping barang2 kat My Dear. cane nak gi sana?
follow LDP, exit ke Meranti Jaya / Taman Putra Perdana punya signboard.
jalan terus, kat lot2 kedai Meranti jaya tu, ada la My Dear (sebelah kanan).

murah2 dan cumil2

tips dari saya;
kalau anak sulung, rasanya tak perlu lagi beli baby cot (walaupun saya dulu beli juga). sebabnya biasanya cot tu tak akan di gunakan.
baby kot will cost u about RM500. (kalau RM500 tu beli karpet gebu2 kan bagus? aaaahhhh sadap u!)
biasanya bila anak sulung, biasanya anak akan tidur dgn mak. sebabnya, anak kan breastfeed. bila malam menjelma, mula2 mmg la anak tidur kat baby cot, pastu tengah malam sikit, anak uwekkkk3 nangis, nak susu, bangun letak anak kat sebelah, terus terlelap kat situ sampai pagi. itu belum lagi bapaknya ;" nak letak anak dalam cot ke? alaaa...kesian la anak tido sorang2"...

haaa...kan tak berguna baby cot tu?

tepuk dada, tanya selera.

rasanya bila anak no2 ada, baru berguna kot..
anak no2 boleh tido kat cot sementara anak no1 tdo celah ketiak mak ayah. ape kes???

3 comments:

  1. ahaha..mau kapet usus ye sah..gebu kan bila di pijak..

    buat macam aku senang sah..hmpar toto dkt ruang tamu..tido la bergelimpangan ngan anak , laki bini..1 toto tu idlan sorang je heh..tido buas..xde buai..xde babycot..

    ReplyDelete
  2. ahahahaha betoi! bby cot kt rumah tu lgsg tak berguna.rugi je bek beli shaggy carpet tu..uhuk! smpai skrg tak mmpu beli lg..ahahaha

    baby cot tu skrg ni wat ltk brg..ehehehe

    ReplyDelete
  3. Lily: betul2. karpet usus idaman hatiku... huhu

    haha, aku pon hampar toto kat dpn tb, bergelimpangan kat situ mak bapak anak seme. haha. bilik tak berusik!

    Fiza; a'a kan...baby cot tu lelama jadi lemari jer...keh keh keh. tp nnt anak no2 mst kene guna gak...

    ReplyDelete