klik saya

Monday, July 12, 2010

Rayyan menaip

, zdcM JIVB RF4455555555555555555555555VVRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRB DC0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 4ccccfcf4ff777777777770020034cccccccccx r aaaa
Aaan
A121iui GA




777700000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000077777777777XZ7I NMMM MKJJJJJ77777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777 JJJJJ nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ZL//////////////////////////////////////////////////////////////////////............................................................,LLLLLLLLLLLLLLLLL

mummy menaip:
mesti pelikkan tengok ape kebenda tu?
itulah hasil dari Rayyan menaip.
kalau mummy bukak laptop, laju je dia nak menaip sama.
kasi can kat anakanda.
mummy publish kat sini ye nak!


tak jumpe la pulak gambar Rayyan menaip. ni gambar dia tgk cd adalah.. tu dok right click nak buat ape tue??

7 comments:

  1. pandainyee dia menaip...hehe rayyan dh pandai pe ni echah?

    ReplyDelete
  2. Rayyan memanjat akak...merangkak sket2 jah. hari2 keje memanjat jer..

    Rayyan sana macam mana? :)

    ReplyDelete
  3. huhu..Darwisy pantang tengok orang buka laptop..

    tapi setakat ni tak berjaya sentuh lagi..hehe

    ReplyDelete
  4. Naman ; emmm...budak2 sekarang aku tgk seme suka brg2 teknologi nih. kalu mainan dia, main kejap ja dah tak mau dah.

    ni laptop aku penuh cap jari budak kecik tu jer..huhu

    ReplyDelete
  5. luahan hati seorang bayi... :)

    ReplyDelete
  6. klu di tgk first huruf rayyan taip adalah huruf Z, then byk huruf R mnunjukkan Rayyan sentiasa ingt kat daddy n mummy kan....

    tp klu di analyze lg, byk ryan taip huruf R, bermaksud ryyan geng ngan mummmy lebih ni...huhuh

    anyway chaayyuukkk ryan nti leh jd penulis journal terkenal 1 hari nti.. maybe :)

    ReplyDelete
  7. LIP ; a'ah, luahan hati seorang bayi...

    Daddy : ololoh, anak kita bang...mana ada geng saper2....

    ReplyDelete