klik saya

Monday, August 16, 2010

Ya Ampun

Ya Ampun...
lama nya saya tak update

semalam sebelum saya balik kelantan
hubby pesan

Yang, nnt update blog yer....

cian la hai..

saya sangat la tak cukup tangan lately ni
nak kejarkan bulan 12

jap lagi nak change media cell tu

esok misi menyiapkan album mama Idlan ( sorry Lily, aku minggu lepas dok kat Putra Perdana, mana sempat nak bukak laptop, si tecik tu keje memanjat ajo... InsyaAllah by next week, sampai la album tu ke rumah mu...)

ok, belum terlambat rasanya..selamat berpuasa untuk semua!!!
semoga Ramadhan tahun ini memberi barakah kepada kehidupan kita semua...ameenn..

2 comments:

  1. amboi..mana pergi ni?? (hehehe..baca sambil buat suara marah anak)

    ReplyDelete
  2. LIP; ampun...saya janji saya tak gi mana2 lagi... hehe.
    busy la LIP. nak jenguk Emill pun tak sempat! ;)

    ReplyDelete