klik saya

Sunday, September 5, 2010

tolong saya!!!!!!!!!!!!!!

salam..
eceh, tajuk entri macam ape ntah kan?
tolong ni jer...
baca ni...

kami bertiga nak ucapkan selamat hari raya dan minta maaf zahir dan batin kepada semua..

awal tak?

tak dah kan...
sebabnya saya memang akan bizi kalahkan menteri bermula sekejap lagi!
kerja lab perlu dibereskan sebelum peninggalan bercuti berhari2.
esok juga di lab
lusa juga di lab
tulat birthday Rayyan!
lusa bersama bersenang lenang di rumah menunggu 1 syawal
3 syawal balik ke s.alam
seminggu lak kat sana (tak leh diskaun ke bang? keje banyak ni...huhu)

ops, sebelum terlupa...
jemput datang umah saya di kampung bukit abal pada hari raya ke2
sebab birthday boy nak tiup lilin
jemput datang yer....

cake decoration belum beli pape lagi
tudung raya belum jumpa lagi! huwaaaaaa
bizinya....



(kene paksa try baju raya!)

nak kene ke lab! blogwalking tak sempat khatam.
mintak ampun tak sempat entri pasal resipi biskut famous amos!
zasssssss

1 comment:

  1. Alahai bersongkok sampin bagai..comel nye Rayyan!!! selamat hari raya aidilfitri buat Sah, ZUl dan Rayyan. kak ijan mintak maaf andai ada salah silap atau terkasar bahasa ye... maaf zahir batin.

    Happy belated birthday jugak buat Rayyan!! you are 1 year old now big boy! may Allah bless you always :)

    ReplyDelete