klik saya

Tuesday, November 9, 2010

Riadah di Pantai Tok Bali


Pantai Tok Bali, Pasir Puteh, Kelantan.

disclaimer: ni update sementara tunggu UV. jap gi kang nak pergi buat surgery.

best kan kalau petang2 dapat riadah macam ni...
jalan2 tepi pantai..
makan angin...

Rayyan suka kalau jalan2 tepi pantai macam ni.


daddy, kat sana tu kenapa ada air banyak sangat? nak gi sana....


daddy tolak laju2 sikit. dah pasang enjin turbo ni, takkan pakai gear 2 jer daddy?


intro jer ni...rasa2 air dulu. mummy dah tak bagi anak mandi pantai, daddy laaa... alah yang, bagi lah anak mandi. kesian dia nak merasa air... (masalahnya towel pun tak bawak daddynyer...)


haaa tengok. muka excited!


merangkak2 dalam air. dah basah dah baju tu...


pastu main pasir pulak.


Rayyan nak tulis jugak nama mummy dengan daddy...


sudah tu, berlatih jalan pulak. tengok ni terkangkang2 berjalan. ni 3 minggu lepas...
tak berapa berani lagi. sekarang pun dok berlatih lagi....




okes, daaaaa...

feeling2 bercuti la konon mummy ni. dah dah gi kerja.

3 comments:

  1. weeee rayyan dah boleh jalan..best2x

    cantik moment rayyan tu.. suka2x
    bila la nak p jln2 pantai tok bali ni..

    ReplyDelete
  2. rambut rayyan da lebat da skit..hihihii

    ReplyDelete
  3. Laa: dah lebat sikit...betul tu...sikit! hehehe

    ReplyDelete