klik saya

Monday, November 8, 2010

tempat paling best untuk lepak

rindu tempat ini sangat
...

...

...

...

...

...


bersama dua orang lelaki ini
...

...

...

...



ok, minggu depan balik sana.
tahun ni Raya Aidiladha turn sana. mesti disiplin...

tahun depan harapnya dapat duduk sama.
doakan saya ya.

-menunggu lunch hour nak ke animal house.
kalu tak lunch hour, nanti tak der tempat parking.

5 comments:

  1. sah jom jmpa! tringin nak p rumah sah yg cantik tu!

    ReplyDelete
  2. fiza : jom jom jom. minggu depan kami balik sana. buleh kite makan2 (makan jer tau..hehe). dari putrajaya dekat sangat ngn umah sah kalau ikut pulau meranti, ikut highway pun buleh...
    umah nampak cantik la bile tak sepah... :p

    ReplyDelete
  3. aik..lawa dh umah
    klu rayyan bulat wat sepah msti xlawa pulak
    hehehe

    ReplyDelete
  4. ah sah nak jumpa la.. bila blk sini??wiken ni dh ada sini ka?? haishh bestnya kalo darwisy jmpa rayyan..darwisy suka berkawan..

    ReplyDelete
  5. Fiza; kami balik ahad malam. sabtu depan tu nak balik kelate balik. mcm mana ya? datang weekdays la nampaknya..... balik sekejap je fiza..sebab tinggal cell kat lab ni. hati tak senang. huhu
    teringin nak jumpa darwisy nak tengok aksi nonggeng2 dia. hehe

    ReplyDelete