klik saya

Thursday, November 11, 2010

tiga isteri zul



gambar lama...tahun 2007.
dari kiri; isteri kepada ZULfikar, isteri kepada ZULfaizuddin, isteri kepada ZULkifli.

seronoknya jalan2 singapore...
sehari dua ni dok teringat2 nak gi jalan kat sana.
gambar kat atas masa habis conference, meronda ukur jalan di Orchard Road. happening.



ape dah nama tempat ni? haaa esplanade. macam mata lalat kata k.ijan.

kawan2 saya ni membuatkan dunia saya happening masa mula2 buat master dulu. seronoknya ada K.Ijan (paling kiri) dan zana (tengah).



dalam conference. berlakon mesti lebih. padahal kalau ada 60 slide tu, 2,3 slide je saya paham. salah satunya slide 'Thank You'. :P

orang start conference jam 8.30 pagi, kami jam 10.00 pagi baru terhegeh2 masuk hall. jam 10.15 sudah tea break. kadang sempat tengok slide thank you jer. terus kuar minum pagi...selamat..

pastu bukan minum jer, siap tapau lagi boh dalam beg bintang2 tu. saper punya lagi kalau bukan tuan punya blog ini..adoyai....

lepas tu masuk dengar talk, kejap2 kuar gi toilet. ulang2 gi toilet. bawak air dalam botol mineral ke hulu hilir. tak kose nak lap2 tisu jer. caner nak solat kan... kenapa ulang2 gi toi? sebab tak paham depa dok present aper...hahaha






sajer jer boh gambar ni. nak tengok muka sememeh tahun 2007 (jangan terpedaya tarikh di gambar itu). umur muda lagi 23!

bila nak sampai sana lagi ya?

No comments:

Post a Comment