klik saya

Thursday, February 3, 2011

adik

saya rindu blog saya.
fuhh fuhh fuhh
tiup habuk kat blog ni

(tak update pun ada orang masuk ya :)

banyaknya nak bebel

LIP, sori tak sempat tepek resipi. awak boleh cari kat myresipi yer. nanti2 saya tepek versi saya pulak.

rindunya nak jalan2 kat blog2 feveret.

dah lama saya cuba nak update, tapi saya puas fikirkan tajuk entri yang sesuai.

adik.
saya diam sebab saya mengandung.
Rayyan nak dapat adik.
kedua.
jadi surirumah.
sudah pindah.

haha macam2 tajuk. hakikatnya saya bukanlah mendiamkan diri disebabkan berbadan dua semata2. penghujung 2010 saya adalah bertungkus lumus di lab menghabiskan labwork, tepat 01.01.11 saya balik ke Puchong. maka saya sekarang adalah surirumah sepenuh masa-masak, basuh kain, lipat kain, main dengan anak, tunggu suami balik.
dan line di puchong adalah teruk. broadband langsung tak dapat connect. line telefon pun putus2. nak gi cc tak sempat2. writing pun belum siap.

sekarang saya update dari umah kakak di Pasir gudang johor.

bateri laptop sudah mau habis.

harap bertemu lagi.

rindu pada semua!

p/s: saya due 14 Julai depan. nak buat karangan pasal adik pun tak sempat. bagi saya 40 hours/day!

7 comments:

  1. weeeee..congratz sah...yeay!!! rayyan jadi abg long...

    ReplyDelete
  2. congrats sah!nmpknye pasni blog jd the 4 of us..hehe

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Salam Sah!!!
    Awak adalah pregnant? tahniah2.... seronoknye Rayyan nk dapat adik. I pun tumpng seronok ni..hehe... mesti penat sikit kan sekarang sebab Rayyan pun mesti tengah 'wild' betul tak? heheh.. apepun, tou take care ye kat rumah. Semoga semua selamat nanti kak Ijan doakan :) :) :)

    Missed you Sah!

    Hugs and kisses to Rayyan :*

    ReplyDelete