klik saya

Friday, March 25, 2011

Gambar Rayyan di wad

salam
pagi ni saya tepek gambar Rayyan masa di wad tempoh hari (ada org kata dah lama tak tengok kami...mana tak nya mummy Rayyan baru dapat internet. karang angin meroyan nak tepek gambar datang kang, penuh page tak muat!).

ni masa baru admit. selera Rayyan makan fish n chips hospital bagi. tercapai juge mummy nak makan benda ni kat hospital. bukan ape, dulu time peknenkan Rayyan kan bulan puasa (n admit HPJ selama 14 hari), hari2 tengok patient yg tak puasa melantak western food, terlioq jugak mummy nih. hehehehe

nampak gemok pulak Rayyan pakai baju umi Rod bagi nih. :)
bila nurse pakaikan tag kat tangan dia tu, tak der marah ke nak cabut ke pulak. kalau pakai jam kejap jer dah nak bukak. (yg ko gi pakaikan anak ko jam tu kenapa, dia kan kecik lagi...alahai...)

yang ni pulak malam nya. Rayyan nak bersolat. dia solat duduk. tak larat agaknya. ;).
bukan, dia kalau angkat takbir time duduk, duduk lah dia sampai bagi salam n doa. kalau angkat takbir masa berdiri, kadang2 bagi salam pun sambil berdiri.


pastu mummy pakaikan dia topi masa kecik ni. gelak2 dia senyum malu2. pastu tak nak pakai dah.. Rayyan cukup segan tengok muka sendiri kat cermin!


pagi sebelum ke OT. Rayyan dalam baju OT nya. tanpa cap lagi.




selepas operation. masa Rayyan penuh wayar tu mummy tak amik gambar. tak leh nak fokus!


sekian untuk pagi ini.

6 comments:

  1. ok seronok tgk keadaan dia bertambah baik...

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah Lip. may b sebab baby mudah recover compare dgn org dewasa kan...

    ReplyDelete
  3. salaam echah :)
    alaaa xcited tgk smua gambr rayyan. alhamdulillah smakin pulih. insyaAllah. awk pn dh lama xupdte blog...

    ReplyDelete
  4. nampak besar rayyan masa pakai baju OT tu

    ReplyDelete
  5. salam atiqah!
    awk tau tak saya selalu terfikirkan awak, mcm mana awk hadapi saat2 Taqeef kat hospital. kagum!
    lama tak update blog, sebab baru pindah masa bulan 1, tu terputus hubungan dgn dunia luar tu. lega rasanya dapat internet balik, mcm dpt pain killer! ;)

    ReplyDelete
  6. Salam Sah,
    Alahai Rayyan.. terharu pulak tengok Rayyan kecik2 dah kena pakai gown tu. tp mujur Rayyan kuat... kan Rayyan... auntie doakan Rayyan sentiasa sihat dan kuat, buleh jaga mummy dan adik teciik nanti... mmuahh!!! nak fish n chips cikit :D

    ReplyDelete