klik saya

Wednesday, April 6, 2011

Gangguan emosi bekalan eletrik

haaa...
combine gtew...

takder lah
pagi ni emosi stabil2 ajer
tiada lagi mimpi ngeri mengiringi tidur indahku...waaaahhh begitu... ayat lagu

pagi ni berpisat2 bangun nak iron baju suami
tengok2 dah siap tergantung
alahai kesian cik abang iron baju sendiri
ni gara2 nak tebus kesalahan balik lambat la semalam
penat tau anak isteri menunggu sampai dekat kul11 (nak mengamuk pun ada...hahahaha)
sekali sekala dia keluar bersosial makan2 dengan ofismate
musim bonus kan...
assistant suami di promote jadi supervisor
harus la dia pow mamat tu belanja makan
suami ai bila pulak nak di promote jadi senior ke manager ke...hmmmm
kalau ada rezeki tu tak ke mana

eh jap, sentap tul ni
semua video dgn gambar dalam memory card hp hilang ni
dah la dlm tu semua video dr Rayyan baby lagi!
huwaaaaaaaaaaa. menangis lah ko di situ!

pagi2 selalu saya nak merapu meraban kan?
pagi2 jer ai update blog ni
katanya jap lagi kang tak der api= terputus bekalan eletrik
so sape2 yang duduk di putra perdana ni silalah merasa kepanasan dunia
kalau agak2 kami tak tahan karang, mana lah agaknya kami nak membawa diri
nak gi jalan2 kah?
takkan nak melepak berdua2 an dengan Rayyan sampai ke petang
ke nak balik shah alam? jauh le pulak... (malas drive sebenarnya...)
ada sape2 nak ajak kami melepak tak? heheheheh

okes, nak gi sarap dulu
pagi ni menu cekodok pisang dengan milo susu.

ok, jap, ni saksikan gambar di bawah:


ni kerja anakanda (hari tu sebelum gi PD) bila mummy letak cekodok sepinggan kat meja, dia amik dan susun dalam bekas telur. lepas tu cakap 'baaawang!' dan bertepuk tangan tanda berjaya mendeko cekodok mummy yang yummy2 tuh. dulu dia panggil telur sebagai bawang..hehe adakah?
sekarang telur adalah egg. sebab susah benor mummy nak ajar sebut 'telur'. dah berkali2 tak dapat maka 'egg' jer la. lagi pendek senang sebut agaknya.

selamat pagi semua...

3 comments:

  1. Chomel je susun cekodok dlm beaks telur..hehehehe

    ReplyDelete
  2. ahahah woaa so kretip eh rayyan!gud2.
    raisah, bestnye jadi hauswife....

    ReplyDelete
  3. nurul : hehe....hari2 keje dia mengemas kan....

    atiqah: kretip yang menyentapkan hati mummy! huhu. best ke jadi hauswife? dulu ingat best, tp ada yg tak bestnya iaitu kadang2 rasa otak tak jalan. :(

    ReplyDelete