klik saya

Wednesday, April 6, 2011

isu 'the three of us'

the three of us

memang sudah tidak relevan lagi
ada yang mencadangkan letak 'the four of us'
abis tahun depan kalu veranaks lagi, tukar jadi 'the five of us' ke pulak?
'half dozen of us' gtu kata lily

penin jap

nak letak ape yer?

payah juga nak tukar2 header ni..hmmm

5 comments:

  1. saya pun dh tukar dr mom to emill irtzaz ke mom to irtzaz je....hihi

    ReplyDelete
  2. lip: maknanya adik pun lepas ni nama irtzaz juga lah yer? :)

    ReplyDelete
  3. Dear..letak je the all of us..hehehehehe

    ReplyDelete
  4. sah, the three ke the tree?

    ReplyDelete
  5. sudah tukar jadi the tree...hehe. ntah pape kan?

    ReplyDelete