klik saya

Friday, April 15, 2011

Rayyan @ IOI

salam pagi jumaat

tiada cerita
mari tengok gambar Rayyan yang diambil menggunakan telefon canggih daddy yang nak buat video call pun tak buleh :P

buasnya budak ini


nak minum sendiri. abis air stoberi mummy. (kalau tak gaji tak minum air stoberi RM13 ni.)




daddy minum cappucino. pahit. kenapa orang suka minum kopi ek? ada orang kalau tak minum kopi tak leh buat keje...pelik3.


dengar lagu je bangun menari


rilex sungguh ini budak


makan donut la pulak


donut J.Co adalah lebih sedap dari dunkin's




pastu gi beli baju adik. daddy kata mummy pilih seme baju mcm utk boy ajer...dah tu tak tau jantina kan...





makan kat secret recipe. dap nya....


ini budak membuas lagi. berterabur nasi keliling meja.


singgah V-mum. tiada yang berkenan. kes kena paksa beli baju. terus tiada yang berkenan. cuba daddy tak paksa..time ujung2 bulan time duit semput2 tu, maunya seme berkenan!


bersama mummy yang gemok.


babai....

3 comments:

  1. sedih! darwisy semua air yg bersusu dia tkleh rasa..dh alergik susu katakan..sian darwisy..rayyan semua air dia boleh try..

    *kalo darwisy jumpa rayyan mesti best ada geng!

    ReplyDelete
  2. best2..aku suke ko berisi.. aritu jupe kurus sgt...eh da bape bulan nih?

    ReplyDelete
  3. Wah boleh tahan jugak Rayyan ye...kalau main bola dengan Mikael best ni. Nasi berterabur tu biasalah kan Rayyan kan kan kan... mummy ni kalau dapat hero sorang lagi mesti lagi kurus nk kepong dua dua. hehe

    ReplyDelete