klik saya

Thursday, April 21, 2011

shopping online

saya jarang shopping online
dulu selalu beli online pun riben yang cetak nama sendiri

kali ni nak shopping barang adik pulak

sebab kisahnya dah berkenan barut yang bercorak comel2 belaka
dan yang penting harganya murah
saya tangok kat MyBabyComel
kalau kat kedai jenis bercorak ni RM7 sehelai
kat sini baru RM22 untuk 5 helai
ok lah tu...
barut Rayyan dulu pun ntah kat mana simpannya...
maklumlah kami ni nomad
kejap kang duk shah alam, kang duduk pasir puteh pastu pindah puchong lak
susah nak track barang2 seme..

so, "daddy, boleh tak mummy beli barang adik online jer?"
"beli lah mummy...cepat beli dah lebih 7 bulan ni... nanti abang bagi duit"

haaa...macam ni lah suami!

p/s: ujung minggu nak gi carboot shah alam lah. sape nak ikut? :)

No comments:

Post a Comment