klik saya

Monday, May 9, 2011

Cameron Highland secara tiba-tiba



Afif Rayyan Zafran. kadang2 tengok dia, rasa macam "dah besar anak aku."



nak buah.. nak buah eyi (strawberry).

nak buah tu tak pelat dah. stoberi payah nak sebut agaknya.

sabtu pagi kami masih blur
biasa bab berjalan jarang blur.
bangun pagi siap2 gi kedai mamak. best in town mee goreng! dah jadi feveret dah pulak mcm-must pekene once in a week- restoran Baraketh taman putra perdana. cepat gi try!
balik melepak jam 9.30am. nak gi mana hari ni ye?
daddy: jom gi pangkor.
mummy: ok. siap sedia gi pangkor.

tengah bersiap2...mcm banyak kos jer...tak berbaloi. tukar plan. jom gi cameron!

packing2 jam 11am bertolak.
jam 2.15pm sampai. tu pun sebab berhenti melepak kat Lata Iskandar dulu. macam tak ramai sangat orang naik, sebab cuti hujung mgg saja...

daddy kata " mummy larat ke nak jalan?" mummy; kalau jalan larat. kalau duduk rumah tu yang letih..bisa2 badan, lemah2 lutut, sakit kaki, pening kepala semua datang! :P


super duper yummy aiskrim. dari bawah dah terbayang2 makan stoberi. dap dap dap! *tercapai hajat* banyak betul hajat saya kali ni. hari tu tgk kat TV dato' siti makan stoberi cicah cukelat, ai pun teringin juger......!




family potrait. Rayyan tak suka pakai baju tu. dia kata "bukak bukak. panas". Rayyan nih...mummy baru nak feeling2 konon sejuk. (padahal panas okeh!)


tak beli ape sangat pun....
beli teh lemon dan stoberi, bola stobeli dan baju stoberi utk rayyan, bunga kering, buah stoberi, asparagus dan kaktus (lagi tak beli ape sangat pon...).

Rayyan kata ni ulat!


bunga ni sempena ape daddy? sempena 8 tahun couple.
8 tahun sudah... :)

HAPPY MOTHER'S DAY! :)

6 comments:

  1. ouh gi cameron..tk ke pangkor ke?

    ReplyDelete
  2. Happy mother's day sah... dah petah dah Rayyan cakap ye... cepat betul dia. Mikael banyak jerman lagi.hehe

    ReplyDelete
  3. k.ijan: happy mother's day k.ijan.. petah juga bercampur2 jerman juga k.ijan....

    ReplyDelete