klik saya

Monday, July 4, 2011

My Dear Warehouse sale


Dear Valued Customers,

We are pleased to inform you that our coming warehouse sales will be held from 30/06/2011 to 10/07/2011.Our warehouse sales business hours will be from 10:00am to 6:30pm.All are welcomed.Thank you.


*from Mydear.com.my


memang betul dah start

so boleh la saper2 nak beli barang baby terjah ke sana ye. di Taman Meranti Jaya, Puchong Selangor.


hujung minggu lepas kami anak beranak masuk KL. dah lama rasanya tak masuk KL. lengang!

tak jam langsung. parking pun banyak. rezeki mak yong agaknya. kami gi SOgo semata2. kebetulan ada sale pakaian kanak-kanak pula. padahal tak tahu pun ada sale baju kanak-kanak. nasib3.


dapat la baju raya Rayyan 3 pasang. murah2.

ada baby KIKO, Trudy n Teddy, Kiki Lala, Anakku...sale up to 70%.


sale till 10 July 2011. tapi sale kat bahagian lain2 tu sampai 31 Ogos rasanya...sampai raya.


go grab ur item now! gitew...


daddy Rayyan berhajat nak ukur Jalan TAR dengan masjid India. saya tak restu. sebab jalan pun tak sampai 5km/j. lagi nak ukur jalan? habis beli cepat2 balik. singgah masjid negara. dah lama tak datang sini.


ok lah, selamat membeli belah semua. cepat beli sebelum meletup (perut).


3 comments:

  1. mg g la survey..hee..sedak ko warehouse sale ni..aku x rajin g..mayat x brehi tempat rama2 ore..huhu

    ReplyDelete
  2. aku nak g tu malas tu wlpn dekat jah. sebabnya takut terberkenan pulok, wiwit takdok susah.... hehe

    ReplyDelete
  3. uwaaa..xdapek g tmpt2 tempting tu wiken ni..asben aku kuarantin suh dok umah je, tkot jln jem sbb phimpunan bersih tu..

    ReplyDelete