klik saya

Monday, August 22, 2011

baju raya kami edisi mak bapak rabun warna



salam...
korang mesti dalam mood raya kan? seronoknye...
saya tidak lah seberapa dalam mood itu..sebab tak puasa. tapi bila hujung minggu bau jiran sebelah mengkukis bau harum semerbak alam mcm bau femes amos tu...terus mcm waahhh hari raya sudah dekat.
sekarang sudah 10 ramadan yang terakhir. cepatnya kan...sangat rugi kalau mensia-sia kan 10 malam yang terakhir ni.. kalau bulan2 lain agak jahil, apa lah salahnya bulan ni bawak2 berlama-lamaan di tikar solat...

ni baju raya kami.. (gitu buat pengumuman)
satu kaler, tapi lain-lain tone. ini lah padahnya bila pergi beli baju raya tapi baju yang dah beli awal tidak dibawa bersama. maka semasa membeli, dengan konfiden nya 'ok yang ni sama. betul sama'. balik rumah letak sebelah...alamek! lain!!!

maka tak ape..tetap satu kaler..satu malaysia.

purple. dok gantung belakang pintu. bila nak basuh?



sekarang Adel sedang tidur. lena pulak si labuh ni tidur.. sebab cuaca sejuk2 gitu...sbb nak hujan.


haaa...ni nak tunjuk gambar si Adel ni kalu dah ngantuk sangat. tidur terus walau milk penuh kat mulut dan merembes keluar. ishhh anak dara.



ok, adel dah bangun. tak sempat writing. adeh.

6 comments:

  1. labuhnya pipi adel...hihihi nyenyak tu tido..

    *tema sah n family tu sama tema ngan kami..kitorg punya 3,3 beli lain2 tmpt, tp mmg color mcm segulung lah..hihihi..sbb bwk kain..kalo tk msti jd mcm sah jgk..hahaha

    ReplyDelete
  2. nyenyak nye kejap je fiza...adel ni tak ske tdo siang. sama ke tema kita? bolah la raya sama...dtg rumah nnt tau!

    ReplyDelete
  3. sahhhhh....aku pun purple jugaksss....ahahaha..

    ReplyDelete
  4. ye ke? tahun ni tema purple ke? bagus2.

    ReplyDelete
  5. wah..purple gok..sokmo mung niru aku..hoho

    ReplyDelete
  6. ceh. tiru ka? aku publish dulu. hahaha

    ReplyDelete