klik saya

Monday, August 1, 2011

saya sudah bersalin


assalamualaikum semua...
nama saya Adelya Nur Rasul binti Zulfikar
saya lahir pada 17 Julai 2011 jam 10.51 pagi
di Bilik 3 Labour Room Hospital Putrajaya
Berat saya semasa lahir ialah 3.14kg
masa mummy saya ambil gambar ni, umur saya 13 hari (tapi saya nampak mcm budak besar kan?)

mummy saya cakap, nanti mummy saya tak bizi, dia update lagi. sekarang beliau bizi sket nak sarapan (hari ni 1 ramadhan, tapi kene sarapan juga sbb nak makan ubat... ).

5 comments:

  1. tahniah raisah..bersalin normal ke ni?comel nma bby..

    ReplyDelete
  2. salam echah...

    tahniah dapat baby girl. dah sepasang, sama la kita. nanti mcm akak plak, rambang mata tgk baju2 & accessories baby girl yg cute miut mesti nak beli utk baby ;-)

    selamat berpantang. by d way, sedap nama baby :-)

    ReplyDelete
  3. Tahniah echah! sepasang sudah..

    Selamat berpantang! Hehehe.. jenuh la nak kena mengganti pose sebulan. Apa2 pun, take care. Happy breastfeeding!

    ReplyDelete
  4. salam sah...tahniah dh dpt sepasang...pantang kat mana nie?

    ReplyDelete