klik saya

Tuesday, October 25, 2011

cupcake comel untuk suami

presenting the very home made cup cake....


kata the very home made tu sebab comot momot...nampak very home made gtu...
perasan ko kata comel
biar la sendiri puji
maklumlah si jakun tak pernah buat cupcake
ni pun jenuh berguru dengan lily tanya itu ini nk wt ising cano


comot kan? comot and comels (puji lagi....)
nasib la sape bace blog budak perasan ni

kek pun sedap tak manis sangat (puji lagi...)

kek comot sebab sambil buat sambil jaga anak
baru letak ising lari kat anak
baru sapu sikit lari lagi ke anak
kat kek kat anak kat kek kat anak



ok lah HAPPY BIRTHDAY MY HUSBAND yg baik hati
semoga murah rezeki kamu
semoga kamu panjang umur dibawah lindungan Allah
ameenn



maaf lah isterimu mampu buat kek saje. nak beli hadiah duit nan ado... nanti kalu saya bergaji saya belanja kamu makan2 yer...

3 comments:

  1. good job!!! pandai anak didik mak..khelasss giteww...kan cikgu dah cakap..kek yang paling sedap adalah dari hati . Your cake is made by love so pasti sedap!

    p/s : nak sebutir weh..oven lama x berasap =p

    ReplyDelete
  2. Cantik! mesti lah zul seronok isteri terchinta buatkan. Happy birthday to Daddy Zul!

    ReplyDelete