klik saya

Thursday, October 6, 2011

eh

buat thesis ni kan....kejap rasa dah siap..kang eh, tang ni macam tak complete. buat lagi
kang macam dah nak siap...kang eh, ada lagi...
kang macam dah nak siap...kang eh ada lagi...
kang macam dah nak siap...kang eh, ada lagi...
kang macam dah nak siap...kang eh ada lagi...
kang macam dah nak siap...kang eh, ada lagi...
kang macam dah nak siap...kang eh ada lagi...
kang macam dah nak siap...kang eh, ada lagi...
kang macam dah nak siap...kang eh ada lagi...

ulang ulang sampai berapa ratus kali

dah siapkan result, buat intro...kang tetibe tengah solat teringat (eh, time solat la nak teringat macam-macam kan...setan betul) result belum buat test lagi...gambar macam tak best... buka result balik sampai ke malam.. malam la jawabnya...

plan nak submit hujung minggu ni terpaksa di tunda..sebab rasa tak best
lagi nak kena settle printer dulu
mau print kat CC kalu...mau bankrup 50sen sekeping.
printer tu dah berkurun tak pakai
last pakai masa submit thesis undergrad dulu zaman muda-muda
ink nya ada lagi
tapi rasanya mcm catridge dah kene tukar

sape nak join pergi KL Photography Festival hujung minggu ni? sabtu dan ahad
ada tajuk menarik jam 3.30pm
jumpa di Mid Valley ya!
tema tahun ni black and white. mesti best...tp pikir bawak anak-anak ni mesti tak boleh berlama-lamaan. ntah2 seminar pun tak dapat masuk...tak kan nak suruh en.zul pegang dua-dua kan? mau fengsan.

ok bai. gi basuh berak anak.

No comments:

Post a Comment