klik saya

Monday, October 10, 2011

interview

esok saya akan ke 2nd interview
baju sudah di gosok
baju baru...ekekeke
baru semangat sikit
bukan ape, baju kemeja yang lama semua sudah tak muat di dada
nak buat macam mana...terpaksa beli baju baru

seluar pun sudah di gosok
cuba pakai dulu
hmmm...memang ketat
terpaksa sumbat lelemak degil masuk dlm seluar
alahai....lepas bersalin ni susah betul nak kembali ke shape asal

harap2 ada rezeki kali ni
tak larat dah nak gi interview lagi
doakan saya

sudah sakit mata study pasal neuromonitoring ni
tak pe lah, sebab nak bagi the best kan esok
biar Dr.gerwin kagum sket lantas mahu hire ini budak tua masih belum ada pekerjaan

3 comments: