klik saya

Wednesday, October 5, 2011

Logos Hope Floating Book Fair







assalamualaikum

ok nak panaskan enjin jap
latihan tangan untuk menaip

sabtu lepas yang sangat memenatkan
hari bermula awal
bersiap nak keluar dari jam 8.30am
mula-mula biasa lah hujung minggu gi mamak...pekene roti canai 2 keping (sangat kolesterol ok...)
dengan teh tarik (lemak lagi...sbb tu sedap)

lepas dah burp kenyang gerak lah kami anak beranak ke west port
lajak ke company suami dulu amik medical chit

hari mendung juga
sampai je kat Glenn terminal tu, nak masuk kene bayar rm3 ye. dulu free ja...

orang tak berapa ramai lagi... masuk je situ, terus nampak orang jual topi kait ni. harus la beli kan... rm 20 je. biasa harga on line rm30++. grab. mak meroyan tengok topi comel2 bunge2...


lepas tu ke Book Fair dalam kapal Logos Hope.
best.
buku dia interesting semua.
rasa nak beli banyak2
tapi duit tak banyak2
maka sabar banyak2

adel tidur.senang ini adel.


lepas keluar dari book fair, meredah hujan seme, terus la kite ke klinik nak cek tangan ni... doktor bagi ubat dan refer letter ja. tu tak tau la bila nak gi jmpe ortho. biar la dulu....tangan ni tak patah, tapi mebi ligamen dia putus!

tengok star cruise kat sebelah tu...banyak betul bilik dia. kalau bagi saya peluang, saya tak nak...hehe penakut laut.


ok, for those who r interested to go...nak beli buku sambil floating kan...

29 sept to 23 oct 2011
10 am - 10pm (tues to saturday)
3pm - 10 am (sunday)
monday close.
fee: rm1


ok buku semua adalah interesting. The books cover a range of subjects including science, sports, hobbies, cookery, arts, medicine, languages and philosophy. 5000 different titles ( almost half a million of books collection). ok...best!


this section is mcm story telling punya tempat. tapi story dia saya tak dengar sangat...paham2 dengan tengok story board dia saja... interesting.



here was where they gave a short briefing about Logos Hope for visitor. ok, most of the visitors r chinese. they love books. malays boleh bilang dengan jari...why?


first and may be last time in Malaysia...
pergi lah hujung minggu ni ye...

No comments:

Post a Comment