klik saya

Monday, October 17, 2011

sejuk kaki

tetibe saya sejuk kaki sebab cikgu saya mengaku dia kapel dgn kawan saya masa sekolah from 5 dulu.
bukan saya baru tahu
dulu saya syak aje
sekarang dia duk ngadu kat saya dia takleh lupe kawan saya tu
masalahnya kawan saya tu dah kawen dah...
kesian la
si cikgu ni lak dah membujang kembali
dari dulu dia ada problem dgn isteri dia
tapi tak sangka sampai berpisah kan..
dia kata dah lama berpisah
dah banyak tahun
jodoh tak panjang
saya pun takde lah tanya2 sangat kan
sebab respect dia cikgu
ada la batasnya bila bersembang
ok now dia kata dia makin sedih
hati teringat2 dkt kawan saya tu
macam tu agaknya jiwa orang tak berteman
hish...macam2

all the best to him la
moga ada jodoh lagi
tapi bukan dengan kawan saya tadi

6 comments: